tisdag 7 december 2010

Ett sår i själen


För några dagar sedan blev jag lite låg..Jag fick lite ångest över ett betéende jag har o som jag har släpat med mig i MÅNGA år nu..Fick lite ångest över något jag sagt..Kände mig osäker o väldigt skör..Inom vissa områden känner jag mig inte alls skör,men inom vissa alltså mycket skör..:( Jag dömmer ofta mig själv hårt över hur jag agerar inom vissa områden..Visst gör vi ofta det!? Vi som gärna vill vara såå bra jämt o reagera/agera perfekt i alla lägen.. Men sanningen är den att vi är alla människor,osäkra ibland,säkra ibland,glada ibland o ledsna ibland,känner oss starka ibland o svaga ibland..Vissa visar det tydligt (som jag ofta gör)Andra döljer det bättre,men de har samma känslor,de är bara lite mer rädda för att visa de sidorna-de tror att det gör mindre ont om man spelar "kall",men det tror ínte jag,dessutom är man inte mottaglig för hjälp/råd ifrån andra människor (o kanske GUD)när man gör så,dessutom är det rätt "genomskinligt" det dem håller på med egentligen..
Varför jag agerar osäkert inom ett visst område ibland-det handlar om att jag vill ha kontroll,att jag inte vill bli sviken, (igen) o först o främst handlar det om att jag (o alla andra normala människor)vill ha BEKRÄFTELSE,känna mig/sig älskad o värdefull för den man/jag är.. Så man ska inte dömma varken sig själv eller andra så snabbt.. Har man ett brutet ben så går man o fixar det,men ett sår i själen är inte lika lätt att få bukt med, Men jag tror att det går o det är MINST lika viktigt<3 Becca

Detta fina julkortet fick jag igår-kunde ju inte varit finare eller mer passande för mig i år,dessutom handgjort-det gör det extra kul o fint-men Pernilla som jag fick det ifrån är konstnär o jätteduktig så det förvånar mig inte!! TUSEN TACK o flåt alla för att jag aldrig skickar julkort..:/ Önskar er en god jul iaf!;)

Inga kommentarer: