onsdag 3 februari 2010

Update-ons:

Vilket humör är du på nu? Glad,trött,spänd men börjar slappna av lite nu...som ni vet så har jag det sjukt svårt nu i kräksjuketider..:( Min kollega som jag umgås mest med har blivit magsjuk o ringde mej imorse o jag blev såklart orolig o fick ångest som varat hela dagen...Not easy att jobba med det o att fungera o trots det vara positiv but what doesnt kill u makes u stronger!! Och att hoppa av bussen i snöoväder typ 15 hållplatser innan man e hemma-är vardagsmat för mig o inget i jämförelse med panikångest..Så ni som inte har det-var tacksamma för det,för hälsan är viktigast..:)
Chattat med ikväll:En ny vän som heter Linda + C
Senaste samtalet i mobilen:Broderick
I telefonen: Angelica
Längtar efter:April
Glad över nu: Att jag trots ångesten känner mig rätt positiv,harmonisk,säker o omtyckt för tillfället:)
Vad ska du göra nu? Ta ut min vovve på en liten walk sen kolla housewifes på 5an+ev law and order,Käka vårrullar o annat gott.
Senaste komplimangen? Att det alltid är kul att prata med mig i telefon;)o att jag är kvinnlig o sexig o bra med barn,sen var det en pappa som berättade att hans dotter sa att jag var hennes bästa kompis när pappan frågade vem som var hennes bästa vän på förskolan..det andra barnet som sagt så till sina parents,det värmer o jag är nog lite som ett barn ibland eller ofta:) Hoppas ni får en skön kväll så här på lillördagen;) Becca-bus

Inga kommentarer: