söndag 21 februari 2010

Yes!

Igår blev det som jag ville igen i festivalen:D Efter andra lyssnadet kände jag att det var helt rätt att Timoteij o särskilt Darin gick vidare-vilken star quality han har! Tyckte först att Eriks låt var fin men den passade inte där tycker jag-lite för mesig.. Tror nu att Pauline kan slå ut rockgruppen som kom till andra chansen igår-(tyckte inte den låten var så bra)o tror att alcazar kan slå ut Jessica-gillade inte alls hennes låt o det är ju ändå låten det hänger på inte hur snygg o fin hon är...
I lets dance tyckte jag det var trist att Daniel Da silva åkte ut:P haha..Men nu är där liksom ingen som man vill ska åka ut så det är svårt.. Gudrun e ju ball att kolla på så man vill ju att hon ska stanna. Ikväll blir det en riktig tvkväll-massor att kolla på b.la Kalla Fakta som handlar om den fruktansvärda sexhandeln-buu för alla män som betraktar kvinnan som ett objekt-sök hjälp för det behöver ni verkligen-ni är SJUKA!!! sen kollar jag på reprisen av Wallander-så mysigt en söndagskväll o blåsningen-ball humor,(även om jag tycker att skämten var roligare förra omgången) Blev väldigt glad över att höra att Saltön börjar igen d8/3 i svt-gillar verkligen den serien:) Vad har jag gjort idag då? Började dagen med en runda med vovven,sen goda bullar med salami+örtte till nyhetsmorgon-myys:) Varit superlat..men gick precis o storhandlade i det trista vädret... Haft det väldigt SKÖNT idag iaf kan jag säga;) Nice med lata dagar ibland:)Nu börjar snart jobbveckan igen men vi har sportlovsveckan nu o det kommer märkas lite på jobbet vilket ju är lite skönt med:)
Nu måste jag ta tag i denna dagen med städ..:( Tar nu ett glas chardonnay-tänkte ta en liten latte o croissant med-måste peppa mig med något inför disk o dammsugning:) Ha en skön söndag my friends! Becca Dagens ord:Lycka är när det du tänker,det du säger och det du gör är i harmoni,Gandhi(-har nog en hel del att lära där...)

Inga kommentarer: