torsdag 27 maj 2010

Nu o helgen:)

Är hemma idag,eftersom jag mått dåligt. Känns bättre idag o jag börjar misstänka att det var en rejäl känning av pollenallergin som spökade:/ Så jag ska känna efter idag hur jag mår o blir det inte värre igen så går jag nog till jobbet imorgon.
Ska nog gå ut i trädgården nu-fint väder,äntligen:) Så man får passa på att njuta av vår fina trädgård,en latte o tidningar i solen,sen blir det en runda med nissen,bada honom o sen försöka sova lite,lugnt tv-mys även ikväll såklart.
Imorgon så jobbar jag förmodligen sen är jag bjuden till "Lemongrass" av Poker (ni som läst ett bra tag vet vem det är)Han har blivit pokerproffs på Malta nu, o vill ha en liten avskedsmiddag för sina vänner-så det blir jag,Angelica (som jag bjöd med)+ en massa lamm;) Sen tror jag det blir fest all night long:D Annsofi kommer även hem ifrån götet där hon bor numera o kommer nog joina-kul! Så det blir även lite fira mig tror jag;) Sen stannar Angelica här till lör e.m så vi passar väl på att njuta av vädret om det är fint. Sen blir nog resten av helgen lugn-inget inplanerat än iaf. Kramis o hoppas att DU får en superbra helg<3 Becca

Inga kommentarer: