lördag 7 augusti 2010

Lunch o glass i solen..




Känner inte att detta är min favorithelg direkt-men såna får man väl också ha ibland..Förrutom att jag har ont i magen,magkatarr o har haft det sen igårkväll så känner jag mig inte på topp i humöret än heller(-har en del on my mind som inte känns superpositivt med)Pga magen blev det inte nagel o hårfix i fm,utan får bli om en veckas tid så det är inte så bra med tanke på att det behöver fixas..Men är man dålig så är man..
Träffade Johan vid 14 tiden o vi käkade lunch ihop-smörgåsbutiken o mitt vanliga för tillfället-bakad potatis med keso o räkor,vitamindryck o kaffe,Johan tog en lättviktar baguette o kaffe. Sen gick vi till godisaffären o köpte glass o satt på deras innergård o snackade lite,som vanligt skämde Johan ut oss-han har ingen skam i kroppen den killen, så han säger lite allt möjligt utan att tänka sig för över vem som kanske hör:/ Sen dess har jag varit hemma o tagit det lugnt och så blir det ikväll med,med twin peaks såklart! (o även criminal minds)
Har även 2 födelsedagsgrisar att gratta idag: Min kusinvitamin Johannes som fyller 30 år idag, och Peter som fyller 33,congrats!

Dagens:"Livet handlar inte om att vänta ut stormen, utan om att dansa i regnet" Becca

Inga kommentarer: