söndag 21 november 2010

Mysig helg:)









Ja förrutom min förkylningsbacill så har jag haft en riktigt bra helg med många skratt o positiva tankar o även tid för vila-speciellt idag:)
Eva o jag hade prel.bestämt att jag skulle komma hem till henne o hennes familj-trevlig man o 2 SÖTA pojkar(-den ena är en av mina gamla favvisar ifrån min förra avd) O sen skulle vi åkt till United/kyrkan o där skulle jag få bevittnat mitt första dop..retligt att missa-även Caroline o Lena försökte få med mig,men jag är helt slut i huvudet av denna bacillen:( Ingen energi alls..SÅ imorgon ska jag till läkaren har jag bestämt mig för..för det funkar inte att jobba o stå i när man mår såhär-dessutom på ett väldigt energikrävande jobb..
Nog om detta! I fredags gick jag o Angie till nama-hade hur mysigt där som helst-beställde först in en drink,sen tog jag sushi som förrätt o sen en god sallad med räkor o kräftstjärt-Angie tog en sallad med lax,sen blev det några glas bubbel,o sen delade vi en dessert(-varm kladdkaka med glass:) Jag tog en baileys till desserten.
Sara gav oss lite rabatt-o vi tycker det är supertrist att hon slutar:( Sett o pratat med henne där i många år nu+ att hon är såå duktig!
På lördagen gick vi till kakboden o käkade frukost(-bästa brödet o kakorna där)Men som vanligt beställde vi in för mycket..!
Sen tog vi det rätt lugnt,drack lite vin,gjorde några ärenden,storhandlade innan A åkte hem till Kph tidigt på kvällen. Och jag hade en myskväll själv,fast jag kände mig inte så ensam alls-hade Thomas på chatten jättelänge o kollade på Så mycket bättre-fantastiskt program, så mycket värme..!!:) Idag har jag inte gjort mycket mer än att prata i tele,dricka massa kaffe,varit ute med nissen,o chattat LÄNGE även idag med Thomasito;) Nu blir det bad o sen tv o webtv o myys med mina små<3 Kunde inte hålla mig utan satte upp min lilla julgran i mitt fönster-det blir såå mysigt ljus nu..ÄLSKAR VERKLIGEN JUL O JULPYNT! Nästa vecka ska jag ta fram mer o köpa fina julblommor:) Kanske kan jag få lust att städa när allt sånt ska fram,tro?! Med lite glögg som hjälp kanske..;) Becca

Inga kommentarer: