torsdag 29 april 2010

Idag o helgplaner:)

Ja nu närmar det sig helg...SKÖNT! Känner av min pollenallerig o har varit sjuukt trött idag...:/ Men en rätt bra dag ändå med mina kids<3 Min egen lilla "primadonna" sa till en kollega:Jag ska ut o sola med "Rabecca" nu-såå sött(-en sån vill jag ha:)
så vi är såklart ute mycket nu o jag behöver nog ta med lite sunscreen för jag känner att kinderna blossar idag...
Var helt slut efter dagen..fixat lite ärenden-betalat räkningar,köpt vin o en god sallad-glad för alla 3 faktiskt:D
Imorgon blir det antingen AW på nama med Marlene eller bara lugnt-slutar rätt sent.
På lör ska jag möta upp köpenhamnaren Angelica o vi ska äntligen ses:) Jag tror vi ska börja med en hotellbrunch sen shoppingrunda,o kvällen avslutar vi med myys-blir nog hyr-film. Söndagen tillbringar vi med AC som kämpar på med sitt liv o verkligen behöver sina trogna vänner. Hoppas du får en fantastisk helg! Becca

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är kanske lite otidsenlig....men...hmm.. vad står, återkommande, "alla 3".."<3" för??
Och förresten;
Konstigt, det egentligen, att tidigare samma dag som du skrev; Pojkvän;) fick jag en bestämd känsla av att "HON" träffat NÅGON! Märkligt att det blir så, nu var det iofs inte Dej som jag tänkte/kände det om men..ändå! Kram på dej Rabecca!

Alexandra sa...

Naw, lilla "Primadonnan" är bara för sööööt! Jag älskar henne med. Men någon sunscreen är nog inte nödvändigt idag ;) med allt regn. Hoppas att du får en underbar helg! Kramar

Beccas sida sa...

Hej Alexandra-Ja hon är underbar:)
Hej du anonyma: Vad menar du med det du tänkte?? ngn annan som hade fått en pojkvän eller vad? Alla 3 betydde betala räkningar,köpa vin,köpa sallad. O annars betyder <3 hjärta:) Kram!

Anonym sa...

Jo, så här va det; samma dag som du skrev Pojkvän;) här på din blogg så fick jag, tidigare, samma dag en sån där bestämd men helt från ingenstans känslan: Nu har "HON" träffat "Någon" (= pojkvän) O mitt tänkande/medvetna "Jag" tolkade det som att det var tjejen X som hade träffat en kille, Men senare på kvällen när jag kollade din blogg så förstod jag att det var ju Du som träffat "Någon".
Och det är ju konstigt hur det fungerar, ex du sitter på bussen på väg hem o filosoferar o plötsligt börjar du tänka på en person som du inte träffat på superlänge o undrar vad den personen gör nuförtiden, sen senare på kvällen så ringer just den personen dej! Sammanträffande o slump eller, nej det måste vara något annat , tror jag iallafall!
Hoppas du förstod nu,kanske inte så lätt; rätt så rörigt i skallen på mej ibland- <3 till Becca!