söndag 25 april 2010

Ingen mysdag med MIN s.k kille-utan en mysdag med en trevlig kille:)

Jag går inte in på alla details här,men det är ju min ärliga blogg så lite vill jag berätta o även skönt att skriva av sig!
Jag o Alexander gick in i förhållandet snabbt..Jag tyckte hela tiden det var lite för snabbt men A smickrade mig väldigt mycket o förklarade sin kärlek med STORA ord o ville snabbt att vi skulle bli ett par...JAG BORDE LITAT PÅ MIN INTUITION O MAGKÄNSLA...Tyvärr så gjorde jag inte det,utan kämpade på,o nu har man fått sig en ordentlig smäll...MEN han ska inte förstöra min dag helt,nu ska jag på promenad med en supergullig kille som hela tiden varit ärlig mot mig-o det väger guld:)
Så jag är alltså supersingel igen...Något positivt i det hela är att jag redan nu förstått hur A är/var, o en sån kille vill man inte ha!!! Becca

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nä en sådan otroligt feg person hade du inte pallat med ändå! Du har en stark intuition, synd att du lyssnade på den till 100 %. Du förtjänar mycket bättre! <3
puss Angelica

Alexandra sa...

Gumman, Du kommer hitta någon bättre. Det förtjänar du.
Ta hand om dig!
Kramar // Alexandra

Linda sa...

Men söta söta du.
Sånna killar/Män är inget att deppa över. Herregud det finns massor av fantastiska killar där ute ( ja tro mig för jag vet det nu ) Hör av dig om du vill prata.....fika snart?
Kram Linda