söndag 9 januari 2011

Changed plans..




Det blev inget Mando igår med Marisela,(hon mådde inte så bra) Blev väldigt glad över att Rossan ville gå ut o käka med mig,och i sista sekunden ändrade vi till att käka i Limhamn istället,ångrade det lite i efterhand-för jag var sugen på Mando egentligen o jag gillade inte att ändra våra plans.. Det berodde dels på bekvämlighet för mig o även på att jag skulle få besök av Thomas..
Iaf jag o Rosita åt sushi-hon sashimi för att vara nyttig,(o det sket jag som vanligt i) Hon hatade det..kul när något är såå dyrt:( Mitt var gott,men egentligen ville jag ha varm,ordentlig mat..

Senare på kvällen kom Thomas hem till mig..Supermysigt o trevligare ju mer tiden gick-känns ju alltid lite stelt när man inte setts på 3mån..men ändå pratat en hel del..Jättetrevligt,mycket myys o bra samtal..O precis som sist rusade han hem mitt i natten o skulle ta flyg imorse:( Så ja ni kan ju tänka er lite hur det känns,men ja han bor där-jag här,vi lever väldigt olika liv b.la.. But I like him a lot! På något mysko sätt..o jag är rätt säker på att det är ömsesidigt<3 Men men tiden fixar ju det mesta eller hur!? Becca

Dagens:I like people who smiles when its raining,and I will try..<3

Inga kommentarer: