söndag 16 januari 2011

Saturday night and today..



Slog nog rekord i att vara försenad..haha! Men fyy på mig,kan aldrig slita mig ifrån datorn när jag väl har kommit igång med något,speciellt här:/
Så när jag kom in på Mando så satt han redan där i baren o väntade på en skamsen o våt Becca(-det regnade;) Vi fick snabbt vårt bord,beställde in god mat,jag tog vin till det förstås:) Vi hade supertrevligt-trevligt,öppet prat. Sen när klockan nästan var 12 så kände vi inte för att gå hem direkt,så vi gick till "Bishop arms"-älskar stilen på engelska pubar,där tog vi en öl,innan vi begav oss hemåt.
Trevlig kväll,(trevlig kille precis som sist) Fick upp ett litet sug igår..känner för mer roligheter detta året än förra-även om jag är trött/lat ibland så får jag ändå tvinga mig ut på AW,pub,etc-man har ju såå kul!!

Idag gick jag upp rätt sent,efter promenad med nissen så gick jag o handlade-blev riktigt mycket gott till min sena frukost som mer är en sen lunch:) Köpte chokladmjölk,kallrökt lax,bulle,muffins,yoghurt b.la,ska även ta ett ägg till. Idag vill jag verkligen sitta i min säng med mina små favoriter,läsa tidningen-inte alls hängt med i nyheterna..kasst o det känns så dumt att inte veta om stora saker som tydligen har hänt..:/ Ikväll blir det tv-myys,vet att "Solsidan" börjar igen ikväll. Nu dricker jag kaffe o lyssnar på "Pet shop boys"-kan inte bli mycket bättre!;)

Dagens:"Dont let your past get in the way of your future" Becca

Inga kommentarer: