måndag 9 november 2009

De senaste dagarna..






Jag är fortfarande FÖRKYLD med stort F..så jag är hemma idag o kommer vara hemma imorgon med o siktar på att kunna jobba på ons men får se hur det känns-man måste ju tänka på hälsan först,dessutom är det full fart med ljud o stim på mitt arbete-det går inte att sitta ner när man känner för det eller att vara lite halvslö..
Så jag njuter av att sitta o kolla på serier man inte ser annars med tänt ljus o något gott att käka-sjukt sugen på c-vitaminsgrejer(-kroppen skriker väl efter det nu) Men kan tillägga att det blivit lite onyttigheter med..! (Som godis o vitt bröd o kakor..) Men man har ju ätit mindre än vanligt så det kanske kompenserar haha..
Hade det mysigt så mysigt det går när man är krasslig(vi brukar ha ännu roligare när humöret o allt är mer på topp) Men det var kul att Angelica kom hit till mig i helgen så kunde vi vara lite sjuka ihop.. Vi käkade thai,hyrde en wallanderfilm-prästen den var rätt bra!+godis till det. Sen blev det stor frukost som vi inhandlade med en latte to go i näven(-hade inte druckit kaffe på några dagar så det var gott) och diverse onyttigheter-kakor-åhh har lussekatterna kommit?det måste vi ju ha o croissanter det äter man ju inte ofta o 1000 andra ursäkter:/.. i sängen framför nyhetsmorgon,nice:)
Sen blev det resterna av thaimaten-som blev 2 små goda rätter+gossip girl o forbrydelsen,lovely.
Idag blir det lugnt o jag gillar inte att jag har en inbokad nagelfix på salongen 17.30 kommer ju snörvla ner henne:D Tänkte även fortsätta med min skönhetsshopping som har tagit nya höjder (nästan)lagt ner sjukt mycket money på det den senaste veckan..men det behövdes o det var ju bra grejer! Så jag ska in en sväng på hudinstitutet o köpa min mineralfoundation där+cleansingwipes (så kanske jag sköter rengöringen bättre..)Även inom parfymeriet o köpa ett till diorlipgloss,men innan dess varmt bad o promenad med nissen i parken. Sen myskväll framför tvn med mina älsklingar<3 Becca

Inga kommentarer: