torsdag 5 november 2009

Sick:(

Känns jättetrist-frossa,varm om vartannat,lite yr,matt,tjock i halsen,förkyld,lite feber tror jag..Fredag imorgon,hade hellre blivit sjuk då så hade jag inte förlorat en massa pengar-karens..sjukt att vi har det i Sverige..(speciellt vi med den typen av yrke där vi måste vara nära andra människor)
Jag har tagit piller o det tog ett bra tag innan de började verka-låg o frossade o vilade-orkade inte ens sitta upp.. På jobbet blir de inte glada imorgon när de hör att jag är sjuk-finns en liten chans att jag går-,men den är inte stor..
Vi är en man kort halva dagarna o det känns..man är helt utarbetad o denna veckan har kantats av irritationer pga b.la stress.. Man räcker inte till helt enkelt.
Men något positivt är att jag har shoppat järnet i skönhetsprodukter nu i dagarna o fler ska det bli:) Ni får se snart i en liten videoblogg tänkte jag.
Helgens planer är helt ändrade-Angelica är ju också sjuk..så inget vilt partajande denna helgen-det blir på sin höjd shopping i stan lör el sön med Angelica+film,lugn idolkväll imorgon solo,och förhoppningsvis en frukost eller lunch med söta Anna.L.
Nu ska jag snart ut i regnet med nissen innan efterlyst o te+clementiner-känner inte allt för mat o har inte alls ätit idag efter 14.30 o det är ett stort tecken på att något är fel-nästan ALLTID hungrig..
Sov gott,Becca

1 kommentar:

Anna sa...

Hoppas du känner dig lite bättre i morgon så att vi kan fika ihop :) Skicka sms när du vaknat så ser vi hur vi gör..!! Puss