söndag 5 juni 2011

In love...


Ja det känns så..In Nice (o kanske liite i en francois med;) Känns sorgligt att ha kommit hem nu...Samtidigt som det är vääldigt skönt att ha min egna säng,(sova själv som jag är van vid)Jag o Angie delade t.om samma täcke!:D Underbart att få mysa med mina fina djur med såklart!<3 O kul att träffa vänner/bekanta-delat ut lite souvenirer ifrån France redan:) Sovit nästan hela em...Synd när det var så soligt här,men ledig imorgon med-Thank god!

Haft det hur bra som helst,som en prinsessa o detta var bara början av mina Nice-upplevelser,dit vill jag igen många ggr-gärna nästa år iaf!
Förstod verkligen nu hur viktigt det är för en själv att komma bort lite...Uppleva annat o ha det lyxigt o härligt! För det har vi haft... Priserna var inte värre än här hemma- lite bättre t.om,åt supergott varje dag! My kind of food verkligen..Mkt italienskt,mkt skaldjur o fisk. Kan också säga att som singeltjej så hade man nog haft det 1000 ggr både lättare o roligare i Nice (tror iofs inte att jag hade varit singel så länge där:)-snygga män o trevliga(-inga sliskiga etc,utan flirtar på ett trevligt sätt!)Här hemma händer det väldigt lite på den fronten,så här har man inte så kul som singel över 30 tycker jag,folk tar inte kontakt,jo kanske om man anstränger sig själv jättemycket o går ut på nattklubbar mycket-men vem orkar det jämt nu i denna åldern-inte jag iaf...:/

Har ju gjort en "resedagbok"-skrivit varje dag om vad som hänt,så ni kan följa med i hur vi hade det, dag för dag;) Lägger in många bilder med,MEN Angie har väldigt många också o med bättre kvalitet,så de kommer i efterhand! Nu är jag mycket trött o lite yr,efter resa som började 4.30-sov 2 timmar inatt,samma dagen innan-fast då sov vi typ 8.30-10.30 på morgonen;) Så 4 timmars sömn,mkt alkohol,nervös inför flyget sätter sina spår,så ni får vänta lite på bilderna.

Men ni får en bild som jag älskar, det var ett såå härligt ögonblick,vi hade en kul natt,o där satt vi på stranden kl 5/6 på morgonen-vackra "Promenade de Anglais"-jag o Angie o 3 killar:) Hade precis fått fina rosor på denna bilden o ser så lycklig ut... Bon soir,Becca

2 kommentarer:

Anonym sa...

jaaa:)....visst e dem både snygga o charmiga;) underbart att du haft det gött!!!! puss/Hansi

Beccas sida sa...

Hej söta du! Ja haft det helt underbart-borta bra men hemma bäst stämmer INTE in på mig iaf;) Puss sweetie <3