tisdag 28 juni 2011

Sååå lycklig idag!!!

2 positiva saker har hänt sedan igår...
En av sakerna visste jag sedan innan,men ändå kul att ha det skriftligt i min hand-mitt fasta kontrakt på MÖ bästa förskola/skola:D Lovely!

Den andra saken kom som en surprise idag...Ni som känner mig väl, vet hur mkt detta betyder för mig...Haft sjuk ångest över min lägenhet o dess utseende,men tänkt att eftersom min katt orsakat en del, o jag inte varit flitig med städning etc:( så har jag inte vågat "kräva" renovering... Så det har bara stått stilla,o jag har känt mig "låst o fast"..:( min kyl gick ju sönder för ett tag sedan,o nu ska jag få en ny,jag passade på att fråga över några saker som jag vill ha mer snyggt o utbytt...Fick ett mkt glatt svar,NÄMLIGEN att de ska stå för allt...:D För det var såå längesen något gjordes här...så jag får tapetsering,nytt hallgolv o nya skåpsluckor o lite nytt på toaletten med-sooo nice!!!:)

Är så glad.... O vill med detta uppmana andra som inte tar tag i "jobbiga" grejer,att gör det! Såå skön känsla efteråt,när man vet att man gjort rätt o gjort det man kunnat...Vare sig det gäller läkarbesök man skjuter upp,ett samtal, vad som helst- just do it! Nu känns städhjälp o nya möbler ännu bättre än förrut:)

"Trough it all,I know you right here by my side"-GOD<3 Saker o ting börjar ordna upp sig (även för mig,mina vänner;)O det är ingen slump alls,TRO MIG...Becca

Inga kommentarer: