lördag 3 oktober 2009

Lunch med 3 grabbiga killar idag+update..





Ja idag blev det lunch på smörgåsbutiken med Johan o 2 av hans vänner-kycklingsallad o kaffe till mig(+en vitamindryck som jag fick på nama igår) Typiskt T som jag skulle träffa vi verkar aldrig få till det o jag är lite trött på klyddet faktiskt..Fick inget rakt svar igår av honom ifall vi skulle ses idag eller inte så jag gjorde upp andra planer när hungern satte in idag..o då ville han ta ut mig på brunch:( O igår hade han sent möte så han kom inte till nama..Därför man måste bestämma saker ju!! Han bor i Hbg just nu med.. Och ikväll skulle jag ev eg gått på en singstarfest MEN blev ovän med han jag skulle dit med så det blir ju inget med det så plötsligt är det inte mkt planer i denna babens lördag..:( Men men jag är förkyld o rätt seg så hemmakväll it is! Blir väl någon god hämtmat+popcorn framför någon mysig/scary film med mina älsklingar:) Ska lägga mig i sängen o vila+läsa lite tidningar tänkte jag-myys i sånt här ruskväder..
Något kul är iaf att jag fått nya o fina nails IGEN provade på Hårgalleriet o hon var bra o trevlig-verkade mkt noggrann,men det tog låång tid..1h o 45min-inte vad jag kände för efter låång dag på jobbet+möte..Men de är fina iaf;)
Och idag fick jag ett par riktigt fina klassiska skinnstövlar av min mams-jättefina,hon e såå generös min mammi:) Ha en mysig lördagskväll! Becca

Inga kommentarer: