onsdag 28 oktober 2009

Media o lite åsikter..

Kollar ju en hel del på tv o läser lite tidningar etc så tänkte dela med mig av mina åsikter ang det senaste..
För det första:Jag kanske är lite gammalmodig eller något men att sitta o slänga skit på varandra i tv som humor är INTE min grej,men visst blir man lite nyfiken:P men de går helt över gränsen tycker jag..Att skoja om kvinnomisshandel o andra hemska saker kallar inte jag humor iaf och absolut inte humant någonstans..
Sen är jag jätteglad över att svenska kyrkan godkänner vigslar för homosexuella-ett steg i rätt riktning för allas lika värde o rättigheter i samhället!
Katrin Zytomierska är gravid med Bingo o hon har uttalat sig om att hon inte gillar barn o nog inte blir en "lekmamma"(-FAN vad livet e orättvist ibland när det finns så många (inkl mig själv)som älskar barn o skulle leka ihjäl sig med sitt egna barn..)
The voice på kanal 5 mellan 6.30-9 är såå jäkla bra!! synd att jag aldrig är hemma då bara..men verkligen min humor-superroliga:D Och BU för rixfm-svennebanankanal med Titti i spetsen med en otroligt enerverande/skrikig röst..
Maria Montazami-I love u!!Såå sjukt rolig:D
En hel del feminister har sagt emot Louise Hallin som är psykoterapeut o barnmorska (o just nu är med på fråga louise på svt)Hon har iaf uttalat sig om att föräldrar är hemma alltför lite med sina små barn-men de kan ta lån till båt,semestrar m.m då kan man väl ta lån för att få vara mer med sina barn!? Jag håller fullständigt med henne!! o BUU för Schyman o co..Självklart får gärna pappor med vara hemma,bara någon är det-kanske båda två är det ultimata:) En ny serie är på ingång:Ullared..suck!! Förstår inte vem som är intresserad av att se grannen shoppa trista saker på ullared liksom..?? Nä på tv vill jag ha något lite mer spännande-samma känsla har jag med "bonde söker fru"..FÖR "vanliga människor" som söker kärleken blir inte så intressant.. Becca

Inga kommentarer: