torsdag 15 oktober 2009

New things and now..



Sorry att jag varit dålig på att uppdatera i veckan..Men det har mest handlat om jobb faktiskt o jag har varit trött o haft annat för mig på kvällarna so thats why..
Lägger iaf in ett foto på mitt nya lipgloss ifrån Clarins(-favoritmärket)nr 01 är det o den är superbra,även en bild på min nya lila(-love that colour,förändringens o andlighetens färg) klänning/tunika när jag ligger i massagestolen på mitt jobb:)
Haft en helt ok dag idag-varit glad-till skillnad ifrån igår då jag ej var lika happy..En person av motsatt kön stör mig lite emellanåt..lite love and hate relation eller inte riktigt så starkt men ändå, man blir trött ibland av alla tankar samtidigt som man ska vara happy på jobbet-men snart är han/det all gone så då blir det nog snabbt bättre:) Och bara JAG kan ju göra allt bättre tills dess o det gjorde jag idag:) Man ska ju aldrig tro att någon annan kan fixa något-eller hänga upp sin egen lycka i andras händer.. Öpnnade idag så jag blev rejält trött vid 1-2 tiden..6.30 var jag o öppnade skolan..Men skönt att vara hemma redan vid 3-vilat o haft lite qualitytime med mig själv;) Nu blir det snart mammas pojkar som verkar urfånigt o något annat kul på tv tror jag innan bädden kallar. Imorgon är det AW-dine and wine som gäller med Johan-som snart åker (SNYFT!)Patrik,Jenny o Angelica som sover över så vi ska se idol o mysa med massa gott:) Sen blir det nog biomatiné på lörem innan Angelica drar o jag ska ha mys själv. En fräckis: Vet ni vad det är för likhet mellan mig o en ekorre?? svårt?? Vi gillar båda saftiga ollon:P,Vecka(-som ett sött barn kallar mig.)

Inga kommentarer: