tisdag 6 juli 2010

Härlig dag med härligt sällskap:)


Mötte upp Jenny vid henne vid 15.40,sen promerade vi till Entré-där jag först inte trodde jag skulle shoppa något...MEN det ändrades snabbt-Blev 4 par jeansleggings i mörkblått,svart o beige,BUS ifrån Clarins (gelén)+ansiktskräm i samma fantastiska märke- fick dessutom flera små produkter:) En randig tröja med glittrigt på axlarna-(ankare)fotfil o fotkräm med mintdoft ifrån apoteket,jättefina sittdynor till balkongstolarna,ett par vita,nätta tygskor. Så det blev en hel del...:)Det blev en pina colada-smoothie från Red fellas o fika på Waynes.
Sen promenerade vi hem till Jenny o hennes fina familj-såå söta o gulliga barn!
var där en stund,drack en öl o åt lite popcorn innan jag åkte hemåt,väl hemma har jag varit ute med nissen,pratat i tele med Angelica o Soulie,kollar nu på sex and the city o ska fixa lite dessert-gammmaldags vaniljglass med jordgubbar o banan...Sen blir det 2 obligatoriska avsnitt av "De unga rika"-innan sängen kallar o en ny ledig,oplanerad dag börjar:)P.s Lägger in pics imorgon!

"Ha tilltro på att allt som händer i livet händer av en anledning o att det finns en mening med allt som händer dig(-fantastiskt skönt de dagar jag känner så,ska försöka tänka så lite oftare...) Becca

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack söta för ditt company igår! Är du på väg till Copenhagen nu?
Kramar