söndag 5 september 2010

Kyrkan




För en vecka sedan så var det ju supersunday i kyrkan-vi var på tangopalatset eftersom det var jättemycket folk(-flera hundra var det)O det var verkligen ös! En liten kille från jobbet var där o jag sa:Jag såg dig i kyrkan igår o han svarade aha du menar rock konserten? det säger väl en hel del om hur där var:D Riktigt bra musik-lite rock,lite disco/house o en sånglärare/musiklärare från skolan sjöng "When you tell the world you are mine"-ni vet den från Kronprinsessans bröllop-såå fin!!
Sen det bästa (enligt mig)var pastorns tal,hade aldrig hört honom innan o han var lika bra som alla sagt,väldigt kloka o positiva ord som man verkligen kan ta med sig var man än är i livet. Bönen tycker jag också är väldigt stark o såklart lovsångerna.
Angelica tyckte också om det o det var kul att ta med henne dit o visa henne alla jag känner men framförallt predikan/kyrkan. Träffade en hel del av mina små kids från mitt jobb som går på kidz samtidigt som deras föräldrar är i kyrkan-superbra idé. En liten tjej hoppade upp i min famn<3 En annan lite småkul grej var att jag hade en snygging (som jag spanat in tidigare)precis framför mig-så Caroline sa till mig att fokusera på annat:P

Dagens:"Love living,live loving" Becca<3

Inga kommentarer: