måndag 12 maj 2008

Free:)

Idag är jag ledig,väldigt skönt-men det hade varit skönare om jag hade haft råd till det..Men som det ser ut nu så blir det kanske ingen ledighet i sommar för min del så man får väl njuta dessa dagarna..
Hade en skön helg,(som vanligt nuförtiden)
Lörkväll var jag inte så sugen på Torso twisted ändå,inte sugen på att klä upp mig etc,utan ville ha lite lugnare stuk..så jag o Angelica gick o käkade thai här på limhamn sen kom Johan förbi där och vi följde med honom till Lisa(-mamma till mina kusiner) På vägen dit gick jag o Angelica med en vinare och lyssnade på musik ifrån hennes mobil,kände mej som en riktig fjortis-känns kul att känna så ibland..hihi,haft ngra såna tendenser på sistone med hångel och smyga runt etc,loves it;)har alltid jättetrevligt hos Lisa o co-fick även träffa Johannes.
Jag vinglade hem rätt bra därifrån vid 4 på natten,och en mentholcigg i högsta hugg (jag vet busigt)så en riktigt lugn kväll blev det ju inte..
Angelica sov över sen igår var vi ute i det fina vädret rätt mkt,vi käkade pizza-tog min specialare (som dom alltid vet att jag vill ha)med räkor,vitlök,champingoner,och även lite fetaost denna gången,väldigt god,sen gick vi en långpromenad på sibbarp m Nisse.
Nu håller jag på att tvätta så jag måste rusa ner där nu:( ska även njuta lite av solen innan den går bort igen-ska ju inte bli så fint i dgrna..sätta mig med en modetidning i trädgården innan jag ska göra mig redo för lunch med Brodi,vi ska nog käka thai,gott!
Lägger in bilder ifrån helgen och idag lite senare idag:)Pussssar Becca

Inga kommentarer: