lördag 10 maj 2008

Weekend:)

Hej hopp lingonsnopp! Hoppas alla tycker det är lika härligt som jag att det är helg..Jag har dessutom ledigt mån+tis med (om jag inte får ngt vik)var så jäkla trött igår men hade ändå en otroligt trevlig dag och kväll:)
Vikarierade på en annan förskola-supertrevlig personal (känner de flesta sen innan)Sen är det klart alltid roligare att jobba när man känner barnen bättre,fick en fin present ifrån någon förälder +fint kort om hur nöjda dom var:)Även andra föräldrar som tyckte det var jättesynd att jag skulle sluta,känns bra att veta.
Efter jobbet igår gick jag och min mamma på afterwork-nama,jättetrevligt,satt i solskenet med ett glas rosé och sushi;)Sen kom min mammas roliga,trevliga väninna Gia och Johan+ min kusin Johannes m. vänner kom förbi en stund,jättekul att se Johannes-han har ju inte bott här så mkt på senaste utan i Thailand mest och även jobbat lite i Norge,men nu verkar det som att han är hemma ett tag så hoppas få se honom på mitt birthdayparty;)
Idag är det riktigt härligt väder,ska snart ut med mina animaler i trädgården och njuta lite i solen,sen blir det lunch med Alda+ev promenad vid stranden.
Ikväll kommer Angelica hit,då ska vi till Torso Twisted;)Ska bli nice.
Imorgon blir det lugnt men mkt mys ute i solen med promenader,mat ute etc.
Ha en riktigt trevlig helg,Becca

Inga kommentarer: