lördag 21 juni 2008

Midsommarfesten

Hello! Antar att alla därute är minst lika slitna som jag idag,är faktiskt inte så bakis som jag brukar vara efter en såhär pass stor fest:)Var däremot jäkligt bakis i tors..Sista gången jag dricker så mkt när jag ska jobba dagen efter-lång dag med..Det blev lite föör många glas vin hos Anna,men som vanligt hade vi det jättetrevligt-alltid jättemycket att prata om.
Har iaf varit astrött idag,Angelica och jag gick till pizzerian och köpte med hem lunch,gott men väldigt onyttigt,men det var ju knappt något öppet..
Iaf igår:Det var trevligt,vi blev nog 20 pers så det blev fler än väntat,vi åt och drack gott:Lax,sill-Angelica köpte med supergod currysill ifrån DK,så gott:)och annan typisk midsommarmat.
Vi sjöng superperversa,roliga snapsvisor hehe(bildbevis kommer imorgon)
Vi dansade med en hel del senare på kvällen/natten till grym musik,det var riktigt trevligt,dom är så jordnära och enkla att umgås med-nice.
Deras vovve har fått valpar-6st sjuukt söta cockerspanielvalpar:)som jag mös med en hel del. Och ni som är nyfikna,självklart blev det en liten kysskväll för min del denna gången med hehe..
Nä nu ska jag fixa käk innan cold case börjar-pommes och kycklingchorizo med sallad,mums fast onyttig igen..Jaja jag får väl promenera av mig det (säger vi)
Kramar Happy-Becca

Inga kommentarer: