måndag 30 juni 2008

Testat och använder:

Vill dela med mig med er av vad jag använder i skönhetsväg/hudvård,är rätt bra på ämnet nämligen efter mkt testing..

I sminkväg använder jag:Clarins mascara-testar runt lite men den är rätt bra,(även för mina känsliga ögon)Det enda jag använder just nu som typ foundation är en b.us ifrån too faced inköpt på eleven.se-den är bra men den jag hade innan för kroppen var faktiskt bättre-mer guldglammigt så jag får kanske köpa något mer,kanske bronzer eller så.
Köpte nu i dagarna en concealer ifrån loreal-ljusreflekterande,och den lägger sig inte i alla mina skrattrynkor som en del gör,så den är bra!
Läppglans-juicytubes i nyansen electric marshmallow-ljusrosa,glansig-använder nu vaselin under,ibland eight hour.
När jag är röd i ögonen använder jag visine-(inköpt i USA-finns även på många apotek i utlandet.)
Silvrig ögonskugga ifrån Isadora.
När det är fest så har jag makeupstores eyeliner+pensel.
Är på jakt efter en rouge,tänkte prova Mac eller YSL.

Bodylotion,jag älskar Biotherm så det är favoriten-älskar citrusdofter:),men Elisabeth Ardens lotion är också skön,lätt i konsistensen men ändå bra fukt,fräsch doft.

Parfym:Fick nyss Narsisco Rodrigues i födelsedagspresent oh my god..loves it,och det är det fler som gjort;)riktigt god,Stellas lila är också en favorit,Prada-lite tyngre så bara vid festliga tillfällen,men riktigt god och speciell.
Ska köpa Biotherms gula kroppsspray+gucci-ljusrosa som också är återkommande favoriter.
Åk i veckan med min ansikt/hudvårdsrutin. Kram Beauty-Beccs:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vännen!

Lite tips från en annan sminkjunkie.. Testa DIORSHOW Blackout, bästa mascaran ever! All makeup från I.D Bare Essentials, (från concealer till glittriga ögonskuggor & läppbalsam) är FANTASTISKA, är dessutom så rent att du kan sova med det! (gjort på ena mineraler). Dyrt, men smakar det så... hihi. I rengöringsväg och återfuktande tycker jag helt klart att du ska testa Excuvience alla produkter. Om möjligt ÄNNU dyrare, men de har dessutom en läkande effekt. Och till deras försvar kan man väl säga att dom är väldigt dryga... Kramen!

Ps. Powerwalk i morgon??

Anonym sa...

Hej,såklart har jag provat lite av det du skrev,dock inte id smink,kanske borde göra d!Diorshow funkar inte för den är för stark för mina känsliga ögon..men den är super. Exuviance produkter tycker jag inte är så bra faktiskt förrutom nattkrämen-den gillar jag!
Går gärna powerwalk imorgon,eller kanske ännu bättre på ons för mej,kan du då?Kanske kan passa på att umgås lite efteråt/innan med?
Hoppas du fick min kommentar på din blogg och att du hälsade Selmis!? Kram R