måndag 9 juni 2008

Ordinary day.

Sitter just nu och lyssnar på en riktigt bra (lättsam)sommarlåt Suddenly med Arash och Rebecca(-kul att man känner dom lite halvt med)Tycker den är glad och somrig:)
Inte hänt mkt idag,jobbat-kort dag thank god! Hade magkatarr första halva dagen så inget kul att jobba med wild kids då..hihi.
Men senare blev det bättre,och väl hemma har jag mest suttit vid datorn,men inte bara nöjes/mejlmässigt utan även viktiga saker,på tal om det så ska jag träffa en chef för en förskola på ons så då kanske det närmaste halvåret med är säkrat:)Ska ju förmodligen läsa på distans till hösten så då hade det varit nice att slippa csn och jobba istället.
Imorgon är det lång dag på jobbet så lägger in lite bilder nu istället innan jag ska kolla på CSI+käka min nya favorit (tyvärr)Vaniljglass m varma hallon:)
(Lägger även in ngra somriga bilder ifrån helgen.)

Dagens negativa:Mina acrylnaglar ser hemska ut redan..dom växer sjukt snabbt (speciellt på sommaren)2 ryckte jag av idag..
Dagens positiva:Positivt ang jobb:)+Träffade en gammal väninna som jobbar på Kastrup-sminket-yeah I know My dramjob..Fast LOVE the kids!!!hon sa iaf att hon kunde fixa en kräm som jag vill ha lite billigare:)Tur- Becca

Inga kommentarer: