söndag 17 augusti 2008

Seg Lördag..

Usch vad jag var tråkig igår..Och extra tråkig eftersom Angelica sov över här,o jag ville bara dra täcket över mig o sova lite till..Fint väder var det med,vi gick iaf en låång runda med Nissen längs stranden,köpte en mjukglass,mumms.
Sen gjorde vi tacos,supergott! Och A åkte hem vid 18.30 då var jag trött så jag la mig o vaknade vid 12..deprimerande-men jag tror att det är ngn liten bacill jag har,annars kan inte jag sov såå.. länge.
Idag händer väl inte så mkt heller,varit inne en hel del på nätet såklart..Fixat lite med match.com+varit inne lite på facebook,nu blir det lite städ+en långpromenad med Katarina o nisse såklart ikväll,sen söndagsmysfilm på kanal 5 ikväll.
Glömde berätta om i fredagskväll,vi hade som vanligt trevligt vi var på nama med Cecilia också,lite störigt dock för mig som snart får killabstinens-drömmer om härliga pojkvänner,doftar på allt som luktar man osv..Men allt där var att skåda av det motsatta könet var typ 2 18-åriga praktikanter+en familjefar i typ 70-årsåldern..nä men nästan! Sen gick vi iaf o käkade thai+hyrde sen Himlens hjältar-med sjukt bra skådisar-älskar Maria Lundkvist+Persbrandt;)Och filmen handlade om 2st 40-åriga par och mkt om otrohet o svek,skitbra film.
So long,Becca

Inga kommentarer: