fredag 5 mars 2010

Aptiten är det iaf inget fel på.. SUCK..;)




Varit hemma igår o idag för jag blev som jag skrev rejält förkyld-satte sig i bihålerna o framförallt har jag varit o är fortfarande hängig..sovit mycket o igår var jag i princip sängliggande hela dagen..Tittat på mysiga efter 10 med Malou o lite annat som man aldrig kan se annars. Och igårkväll var det en gullig kille som höll mig vaken extra länge och som fick mig att somna med ett leende på läpparna (trots sjukdom);)
Nu väntar jag på Angelica som kommer om en stund,vi ska bara ha myskväll-hade inte orkat annat,blir lets dance,solsidan o mord i sinnet om vi orkar.
Imorgon är det tänkt att det ska bli den underbara brunchen på Rica Hotel igen så jag hoppas bara att jag känner mig tillräckligt pigg för det..Ska dit med Angie,Johan o Cecilia:) På kvällen är det dags för mellon-andra chansen som brukar vara grymt spännande! O som det känns nu så ligger Pauline o Alcazar bäst till hos mig men vi får se kan ändra sig...På söndag har jag middagsdejt med en kollega på möllan (men får se om jag orkar ta mig dit)Annars tvätt o tvmys som vanligt på kvällen.

Fredagsfräckis som Anna.L (såklart)skickade till mig idag:Den norske pojken drog av tjejen trosorna o såg att hon var rakad!! Ikke noen ull??utbrast han. Flickan tittade på honom och sa:Ska du knulla eller virka? :D Ha en skön start på helgen! Becca

Inga kommentarer: