söndag 3 oktober 2010

My weekend







Haft en jättebra helg..Dock känner jag att det har blivit lite för mycket alkohol o för lite sömn..:/ Men men inte ofta det händer både fre o lör så det får jag väl bjuda på!I fredags drack vi båda en aning för mycket vin..Vi hade en mysfredag med vespa-pizza o tv o mycket snack-som vanligt däckade A och jag blev lika irriterad som vanligt över det.. Irriterad o berusad-ingen bra kombo för mig,o full o tv är ingen bra kombo för A:)
Vi hade en bra shoppingrunda på entré,började med det bästa-MAT:) Karin hängde på o vi träffades på Waynes där jag åt en kycklingwrap o jag o Angie (som älskar att dela mat)delade en kanelsnäcka,vitamindrycken till det.
Sen kollade vi runt o nu är jag några fina tröjor rikare,den jag gillade bäst lägger jag in en bild på,(den är från Mango) Älskar varma,fina hösttröjor,köpte även dyrt! Kerastase schampo+balsam-men det kan jag behöva nu när mitt hår har blivit SJUKT tunt efter mina extensions:/ Så får hoppas de är bra.
Köpte även Biotherms deo-inte heller billig,men bra!
Efter en mycket bra dag ihop så avslutade vi med 2 glas vin på Intermezzo (vid lovely drottningtorget)supertrevligt/mysigt ställe.
Sen åkte jag hem,gick en promenad med nissen,för att sen träffa Thomas-jag var rätt trött..Men eftersom han redan åkt hem igen (till Dublin) så kändes det nödvändigt att ses igårkväll.För alla nyfikna så kan jag säga att det var en trevlig dejt,väldigt avslappnat,hade mycket att prata om,varade länge- mellan ca 22-05 o sen gick hans flyg 8 imorse..O jag har sovit väldigt lite,känner mig sjukt sliten..O nu ska man börja tvätta..Önskar att jag hade en dammsugare med(-min har gått sönder)o Lukas är på retligt humör o har bajsat lite varstans b.la i en sko-treeevleet..Blev så ARG när jag såg det:/ Så lite städ blir det,men mest VILA idag,o verkligen vara med mina små älsklingar-varit iväg så mycket denna helgen.. Hoppas DU njuter av din söndag:) PUSS,Becca

Inga kommentarer: