tisdag 26 oktober 2010

Sjuker o tv..

Ja min bacill bröt ut igår..Efter trevlig fm med skridskoåkning för kidsen (o kaffe för fröknarna)så kände jag mig överdrivet trött o lite dålig,sen mycket riktigt på kvällen kände jag mig riktigt krasslig,tror jag hade feber-en bacill är det iaf..sovit minst 4timmar idag..sen har det blivit tv o tidningar,promenader med nissen:/ o take away thai. Pratade även med Angie i luren (o tog en kaffe "med henne") som var på väg till sitt gym i kph.
Jag kommer vara hemma imorgon med o vila mig ordentligt så att jag förhoppningsvis är mer ok till på tors,då jag även är hembjuden på middag hos familjen Pommer:) (Lena) Ska bli trevligt.

Lite tv-snack: Ikväll kollar jag lite på Ebbas stil(-inte jättekul men hon är verkligen proffsig o duktig på tv:) kollar nu lite på Anna Anka som assistent o man kan ju inte annat än att må kasst över sin övervikt:/ Nu blir det debatt o sen desperate housewifes:)Ni vet att jag älskar att kolla på rika typ "Hollywoodfruar" o igår började den bästa "Svenska Hollywoodfruar" igen-Montazami var ju underbar o rolig som vanligt:D Ny för i år är ju Isabel Adrian-följt hennes blogg länge o jämför man med Montazami som också har det väldigt gott ställt så känns ju hon mycket mer "egen" o lycklig! Isabel klagar jämt på småsaker- så man tänker hur det skulle gå om hon verkligen hade fått det jobbigt i livet?..Dessutom säger hon att hon inte bryr sig om vad andra tycker om hennes utseende-men det tror jag verkligen att hon gör! Nä hon känns helt föör ytlig. Men oj vad man blir sugen på att leva lyxliv när man ser henne..Bor stort o superlyxigt,har en snygg o cool man (förhoppningsvis trevlig med)jättesöt liten dotter,alla kläder o grejer man kan tänka sig-MEN jag skulle inte vilja vara henne,jag skulle vilja vara en lyxigare version av MIG själv<3 Becca

Inga kommentarer: