måndag 9 april 2012

Fika o zumba







Jag mötte upp Annsann på Waynes coffee på stortorget-jättekul att träffa henne,det var längesen sist vi sågs...Hon bor ju i Gbg numera:( Jag tog en smoothie o en iste,o hon en latte. Hon hade en del att berätta för hon hade varit på skidresa i Alperna-France,my lovely France...Hon var helt betuttad,härligt att hon är sådär passionerad som jag lätt kan bli med-förr blev jag det nog mer av killar kanske,numera mer med andra saker-som en resa,min omgivning eller nåt kul/mysigt:) Hon hade iaf som vanligt en hel del positiv energi att bjuda på! Och hon fyllde år-33 år nu!!!:) Så när hon gick på toa,så la jag dit ett halsband med en skyddsängel o en marsipan-kanin på bordet vid henne-hon blev surprised o glad:D O hon passade väldigt bra i det(-ni kan se på en av bilderna av henne) Man kan inte tro att hon är 33-härligt,Oldie but GOLDIE;)

Sen fick jag skjuts av henne till träningen,dansade zumba idag-hård träningshelg för mig va!? Lovely! Det märks på vågen med,YEYYYY! Längtade lite hem mot slutet,hem till mina darlings o bara softa...O gissa om jag blev glad när mami gjort köttbullar till mig:))) Man är ju såå hungrig efter träning...Blev även kokoskaka efteråt-mums... Nu blir det sista myset på denna påskhelgen,skulle inte vilja tillbringa den med ngra andra än just Nisse o Lukas o Kalle<3 Det har ringt o haft sig,men jag orkar inte,nu är det ME-time! En kopp te o ngt lätt (o kanske ngt gott),innan bädden kallar.

Ett program som jag blev väldigt impad av är Morgan o Ola Connys reseserie-såå kul-så det blir nog lite skratt...:D Bada blir det med,både jag o nisse. Becca<3

Inga kommentarer: