måndag 14 maj 2012

Några åsikter just nu...

Märkte att ni gillade det sist,så vi kör lite till;) En förälder/barnvariant nu!

1,Klä era barn lite mer sött o fint när de är små-i sydeuropa är alla barn såå söta o "groomed"-pojkar och flickor,man måste inte ha tuffa plagg på en liten,den tiden kommer! Säkert många som blir uppretade av denna åsikten-för den är väldigt "osvennig".
2, Två människor kan inte jobba jättemycket o göra karriär o samtidigt vara föräldrar,en får minska lite för att hinna med sin familj som man valt-tycker jag. Så bebis eller karriär,bara välj.
3,Alla människor älskar inte att höra föräldrar i en affär t.ex som tar jättestor plats med sina barn o skojar,pratar jättehögt o håller på-ni stör faktiskt...!
4,Lär ditt barn att visa respekt för allt levande-jaga inte stackars änder i parken t.ex...(Ser det jämt o har jättesvårt att förstå det gulliga i det)
5,Lär dig att kunna ta kritik o kunna diskutera i ämnet-mamma/barn utan att bli förbannad-du gör inte allt perfekt SÅKLART! Lär dig att acceptera det...
6,Lär ditt barn att vänta på sin tur-t.ex barnet ska veta att du pratar med ngn annan o vänta med att kräva uppmärksamhet..(.Så jobbigt att umgås med människor med barn där inte detta råder)
7,Om du lagar "rimlig mat för barn att äta" så ge inte barnen ngn special-mat som han eller hon hellre vill ha-barn svälter inte i Sverige!

Då var det sagt:) Och nej jag är inte mamma än,men jag har rätt till mina åsikter o jag har väldigt mycket erfarenhet av barn på grund av mitt  yrke och en massa barnpassning tidigare i mitt liv. Och nej jag kommer också göra en massa fel,men jag tycker man ska stå för det då-inte förklara bort det etc...Becca

Inga kommentarer: