söndag 13 maj 2012

Söndag

Jag har inte dött av förkylningen,men kanske av tristess haha! Fyyy vilken trist lördag jag hade igår-Jag har inget emot att vara hemma själv en lördagkväll-det händer ofta...Men då har jag iaf tränat på fm,kanske fikat med ngn osv...Men att bara ligga hemma själv o snora i 2 dygn utan ork-no not that exciting...Dessutom inget kul på tvn direkt heller... Jag känner mig liite piggare i huvudet idag än igår-bra!

MEN ska se hur jag känner mig när jag gått en promenad,tvättat lite o badat mig själv också. Tänkte ta en promenad med en bekant som mår psykiskt dåligt...( haft "terapi-samtal" med henne nyss) o hon blev verkligen upplyft-härligt!:)Tänkte vi kunde käka glass o promenera vid havet...

Men fortfarande såååå förkyld o hängig- så jag får se hur det blir i början av veckan-sjuksängen eller jobb...Har inte alls råd att vara hemma nu innan resan o allt-men hälsan måste man ändå sätta först,(o jag har verkligen ett energi krävande jobb...)

Hör av mig lite senare idag! Men jag är ingen vacker syn som igentäppt,så pics på mig det kommer inte nu;)

Njut av din vilodag! Becca

Dagens: Vill göra detta så kort som möljigt...INTRYCK-det känns som att det är vårt stora problem idag...Jag hör om väninnor/människor i min omgivning som knappt hinner ur en relation förrän de är "på nästa" Så desperata av intryck o bekräftelse så man måste söka nytt o spänning,istället för att uppleva ensamheten o tristessen...Den är faktiskt inte så farlig som ni tror-man måste kunna trivas i lugnet o sitt eget sällskap o ha kul i det...Vi är inte på ett gymnasiedisco längre-där allt är pirrigt o spännande o man alltid blir uppbjuden etc...Vi måste acceptera våra liv såsom de är just nu,för att vara lyckliga-o detta handlar naturligtvis om allt-inte bara om singlar o dejtande...

Kan aldrig vara kort haha...Nämen hoppas budskapet kom fram-Livet är inte alltid fullt av nya intryck,vi måste ha tråkigt ibland,o låta barnen också ha tråkigt ibland...LUGN,UTAN INTRYCK!!!

Inga kommentarer: