måndag 13 juli 2009

Idag o igår+pics..










Igår stannade jag hemma o jag blev på allt bättre humör framåt dagen:)Städade lite,handlade lite, snuskade lite,solade lite,vinade (lite),flirtade lite..
Mejlade även med min favoritman M för tillfället som åkte till Cypern imorse så det blev man också lite uppiggad av-vill vara där..;) Lagade en god,lätt o nyttig rätt till mig igår-stekta räkor i vitlök,majskolv,en fullkornsmacka med skinka (kalkon förstås)o supergod romansallad med pinjenötter. Idag skulle klassen på en teater i folkets park men det var sagoläsning..så kanske kul för äldre barn men mindre kul för oss..vi trodde att det skulle vara mer en föreställning..Men jag hade tur o hade Jenny o hennes kids som fint sällskap idag,fint väder med så det var mys,vi gick till "Möllan" o tog varsin öl o jag tog även nachos,sen blev jag bjuden på mat hos min mamma o jag åt såklart för två..! Så nu mår jag nästan dåligt..hon hade lagat canneloni-var typ som lasagne..o nu har jag lite halsbränna o är sjukt mätt o trött..:(
Men men det blir tvkväll-Cougar ngn ny realityserie o Lipstick jungle o Harpers island förstås men jag kommer nog somna.. Min mamma berättade att när jag var liten så ville jag ofta ha ngt lite att äta t.e.x innan jag la mig o så hade vi kanske ätit nyligen så min mamma sa: Men är du verkligen hungrig så svarade jag alltid-"Men jag kanske blir" o jag tror att det är så jag tänker fortfarande att jag äter liksom i förebyggande syfte-ifall jag skulle bli hungrig-knäppt egentligen,det är ju inte som att jag skulle dö av hunger precis..Nä måste börja äta mindre o med det menar jag inte jättelite utan normalt men mindre än det jag äter nu..
Imorgon är det skola 9-hur ska jag orka,vant mig vid att lägga mig sent o gå upp sent..jubb.. Ha en skön kväll o Jenny bon voyage-de ska till London imorgonbitti:)

Inga kommentarer: