torsdag 2 juli 2009

Beachen,bus o allvar..

Känner att jag borde utnyttja att jag bor nära beachen lite mer..o även om jag inte har sällskap så kan jag ju gå dit själv,kan vara rätt skönt att bara bada o ligga o läsa själv:) Känner verkligen för att bada,så svettigt idag..!
Satt ute i trädgården lite men det var föör varmt..tog en sen frukost där efter jag hade fixat några ärenden,skulle eg begett mig till skolan idag men jag orkade inte,hade lite sköna hemligheter för mig till ca 2 inatt;)(2 times dodododododo kommer ni ihåg den?)+att jag drack lite vin igår så jag får jobba på extra hårt imorgon istället+igår jobbade jag på riktigt bra.
Igår hade vi en riktigt bra föreläsare-en f.d drogmissbrukare som berättade om sitt liv o om sitt arbete som ngn slags chef nu på Aluma-det berörde väldigt mycket,o jag vet att många människor o speciellt såna människor som inte haft några större problem i livet tror att det är ens eget fel att man hamnar där, till er vill jag säga följande: Inte alla har familj/vänner som stöttar om man hamnar i ngn slags kris psykiskt,ekonomiskt/konkurs etc och då kan det gå riktigt illa för det är inte lätt alla ggr att få soc.bidrag eller lägenhet o alla hemlösa är inte missbrukare.
Jag hamnade en gång för ca 5,6 år sedan i en sådan situation att om jag inte haft min mamma så vet jag inte riktigt vad som hade hänt,visst nu hade jag väl goda vänner då med men alla har inte det! Så köpa Aluma det är deras chans att komma tillbaka in i samhället o ta plats o ta sitt ansvar,de har ett sommarnr nu också (litet format:)Inte ett öga var torrt när han berättade att hans barn först nu efter han varit drogfri i flera år sa:Jag är stolt över dig pappa! För han gör ett stort jobb idag med andra som är i den situationen han var i, och även om han led av hepatit c,cancer o sockersjukan så sa han att han har aldrig mått så bra som idag,han har äntligen tagit ansvar för sitt liv och känner sig psykiskt stark som klarat att komma ut ur ett 53årigt drogande ( flera olika droger) Något som är värt att tänka på,han sa också att för typ 10 år sedan så gick människor omvägar runt Alumaförsäljare o idag är folk trevliga o kommer fram o hälsar,så där kan vi ju ta åt oss äran-viktigt att behandla ALLA människor med samma respekt-it could happen to U! Nä nu börjar magen kurra med..ska köpa med mig en sallad,gå till beachen o läsa sydis+nya numret av glamour:)Ha en härlig dag i solen friends,Becca

Inga kommentarer: