fredag 13 maj 2011

Friday....:)

Skönt med Fredag-för tillfället mår jag som en GUD på helgerna...Antar att man behöver lite semester, o att jag har underbara vänner att hänga med:)Var iväg o fixade pass i ons-OMG vilken kö-gå inte dit en em såhär års...!
Varit trött på kvällarna som vanligt. Börjat med mitt första utvecklingssamtal för terminen imorse-kändes bra!:) Rullar på med några till i veckan o sen nästa igen vill jag helst vara klar,innan resa o allt(-har 6,7st ansvarsbarn)
Ikväll blir det lugnt,haft magkatarr-känningar sen igår-igår var det bad:(
Det värsta är att man får jättehungerkänslor-ett sug i magen,känns som du inte ätit på 1000 år även om du nyss ätit... Så även om jag varit rätt duktig med min lilla diet typ grej,så har jag varit lite sämre i veckan än förra o förförra:(
O nu är jag grymt sugen på att beställa ngt..typ kebabpizza o helst popcorn med;)Isåfall blir det lite onyttigheter ikväll t.om imorgonkväll, o sen NYTTIGT i veckan o mer motion (helst)
Nu har jag beställt lite fint på hm.com-måste ju ha lite snyggt så jag kan "keep up" med Angie i nice- som gått o blivit jättetrendig o shoppingslysten;)Dricker lite bubbel,blir nog hemmamys ikväll framför tvn med gotter o mina småttingar...<3 Becca

Inga kommentarer: