söndag 11 mars 2012

Helg





Ja nu är det söndag igen...o jag bloggar som en dåre för att "catch up",problemet för tillfället är att det ibland tar en evighet att ladda upp bilder här,o det har man ju inte alltid tid med...Men jag gillar att blogga så jag kommer fortsätta,har märkt att jag nog inte har lika många besökare längre o knappt kommentarer,vilket såklart är trist,kan det vara för att jag är mer glad o harmonisk just nu!? Hope not;)

Angie kom hit i fredags,gick ut med min vovve,jag jobbade sent-vi gick direkt till en kinarestaurang här på limhamn o åt o drack gott med min mamma o några vänner till henne:) Trevlig start på helgen! Tyvärr inga pics, pga problem med kameran...

Igår så gick vi upp rätt tidigt-jag har börjat göra det...skönt,vi började dagen med lite gröt o kaffe,sen mot gymmet o Zumba-såå kul att Angie hängde på! Vi svettades grymt mycket-bra o positiv ledare igår...(A har även träningsvärk idag;)

Sen åkte vi hemåt,käkade lunch i goda smörgåsbutiken:Blev bakpotatis med räkröra(-smalvariant med keso för mig) o kaffe+vatten till. Sen var vi hemma några timmar,vi kollade resor b.la:D Inte så långt kvar nu...så vi kollade priser o så-kollade även på andra resmål vi vill besöka längre fram:)

Angie redde ut mitt hår-gjorde såååå grymt ont!!!!:( Men nu är jag tov-fri,härligt!


På kvällen beställde vi pizzor på Vespa-som har riktigt goda pizzor...Blev en frutti di mare(-havets frukter som ni väl vet?)och en pomodoro-tomat o delade på dem hos AC,vi åkte dit för att se festivalen o självklart för att träffa henne:) Hon var pigg o glad-beundrar henne för hennes glada välkomnande o generositet,trots allt jobbigt hon är o har varit med om-starkt jobbat! Hon bjöd på god dessert o snacks.

Vi tyckte rätt låt vann allihop-men jag höll också på Danny-den växer tycker jag o han är såå duktig o verkar ödmjuk-troende,visste ni det? Synd om honom iaf... Sen åkte vi hemåt på varsitt håll,jag hämtade en överlycklig nisse hos Stina(-hon passade honom ett par timmar:)

Nu är det söndag,jag var uppe tidigt,kollade nyhetsmorgon,promenerade med nissen,o har njutit fullt ut av att vara ensam med mina älsklingar,inte ha ngn tid att passa,inte åka buss eller något,bara VARA! Skulle eg till kyrkan-supersunday,men kände att jag behöver ta det superlugnt solo o vila mig idag+hinna med städ...

Blir snart en långpromenad,för det är såå härligt väder så man kan bara inte sitta inne nu...Så det blir ner till havet,sen lite städ,tidningsläsning o tv-mys till b.la räkor ikväll,ska nog göra en rom o räkröra till bakpotatis på yoghurt o självklart med egenskalade,större räkor:)

Har tyvärr haft en bråkig mage nu i några dagar:( Hoppas det går över snart...Puss på er, o njut av en (förhoppningsvis) ledig vår-dag! Love,Becca

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jodå...blogga på, här finns trogna läsare :) även om man har dåligt samvete för att man inte kommenterar. Känns verkligen som dålig stil av en som "tar för sig" när man läser din blogg och inte "ger/bjuder tillbax" Känns faktiskt trist av en att göra så! Sorry! mr

Beccas sida sa...

Tack det värmde!:)