torsdag 27 mars 2008

Idag/Ikväll

Varit en rätt ordinary day på jobbet,och jag har försökt att mest tänka o leka med barnen istället för att hamna i negativiteten..
Efter jobbet ringde Jenny och föreslog att vi skulle ses-gå ut o käka,så hon o lilla Noélia kom till mig och vi gick till Thaihouse o käkade+drack ngra glas rött,mycket trevligt!Hon är lärare men jobbar just nu på en förskola,så vi hade-som vanligt en hel del att snacka om..
Nu senare ikväll har jag kollat på brottet-den är såå sjukt spännande-blir riktigt rädd faktiskt..Nu är jag svintrött,ska strax lägga mej dricka en kopp te o läsa lite post först bara.Imorgon väntar en lång dag på ön-men med trevliga kollegor dock..Sen ska jag möta Angelica och Jane,Nico,en killkompis till honom(-som för övrigt kör porsche-mkt finare än Spyders-Niks haha skrev han,)vi mejlas lite på f.b-jag o Nico alltså,vet iaf vem hans vän är,så det är nog INTE intressant tyvärr..Jane följer med o lilla Tilde tror jag,kul! Men blir nog inget glasklart för mig,denna gången,utgång nästa helg,det räcker gott o väl för mej,efter nama blir det lets dance final med Angelica. Har lagt in lite bilder ifrån idag/ikväll-på Nisse i vår fina trädgård-vårkänslor..På vad jag shoppade idag-Detox te ifrån hälsokosten,Dr.Hauschkas body lemonoil,Chizan+B.u.s ifrån Loreal,så jag testar och återkommer med betyg..+ett foto på min ängel Lukas som togs för ngra dagar sedan. P.s Nik skickade sms igårkväll där det stod love u,Very much.Och tidigare ikväll ett tv-tips-dom pratade om par som var oeniga ang barn..Det är som en vän till honom sa:det blir svårt att hitta en mer egoistisk och omogen kille än Nik+han ändrar sig aldrig,måste tyvärr erkänna att jag med tror på det..Godnatt friends, Becca

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra vän som säger så om sin kompis.

Beccas sida sa...

Nä kanske ingen nära vän..