söndag 23 mars 2008

Sårad..

Jag vill inte gå in på några detaljer,för det är lite för privat(-jo,även jag har gränser..)Niklas kom hit sent inatt,hade varit på bröllopp och var som vanligt odrägligt full! Dumma jag släppte till sist in honom..Så nu är jag inte glad,han bara klampar in trampar på mitt hjärta,bryr sig bara om sina egna behov,inte mina.
Precis när jag började bli lite gladare,gld för att jag ska resa+har lite planer den närmsta tiden så ska han komma igen!och förstöra allt jag kämpat för att bygga upp..
Undrar om gud eller ngn däruppe vill att jag ska bli kall som is??För sån skit som jag varit med om i relationer är fan inte normalt!Give me a break...
Förrutom hjärtesorg så har jag knappt sovit något alls inatt,och jag blir skitsur när jag inte får min sömn,kan sällan sova mitt på dagen,eller somna om.
Middagen hos min mamma igår gick helt ok,(vi bråkar ofta om vi umgås för länge ihop)Vi är fruktansvärt olika,och det märktes självklart igår med,men det var ändå trevligt-drack några glas rödvin för mycket och stannade lite för länge.(Bifogar en bild på min mutti)Angelica kom hit vid 17,hon står och lagar god lasagne till oss,lyx-loves it! Vi ska kolla på 3 gamla bevvanavsnitt(-de äldsta)Sen blir det bädden ska upp i tid,ska ju till Lyngby-kph imorgon,(hoppas jag blir på bättre humör tills dess)Kram Rebecca

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjena Rebecka!
Det är Ernestos bror, det var han som tipsade mig om din sida.
Synd att behöva läsa att du fortfarande har det bull med ditt ex, det knäcker en.
Jag tycker att att du ska skita i honom så att du kan få lite sinnesro, annars kan jag fixa det åt dig, hahaha.
Nice sida förresten, ha det bra.
Mvh, Eduardo