fredag 17 april 2009

Ledig i 4dgr nu+igår o idag.



Så skönt långledig igen..Man borde ju åkt på en weekendresa,passa på för ingen riktig semester blir det för mig i sommar,kommer plugga då och de semesterdagar jag har kvar-vilket är rätt många kommer jag försöka få ut i pengar istället:)
Men man vet aldrig kanske blir en liten miniweekendresa ändå..
Annars får jag hålla ut till nästa år då jag förmodligen har det betydligt bättre ekonomiskt+helbetald semester:)
Igår var det supertrevligt att träffa Marlene-vi har ju många minnen ihop o hade mycket catching up to do,gillar henne skarpt o vi ska ses snart igen,har så kul ihop lite av samma humor med,och det känns som vi får en hel del utbyte av varandra.
Vi drack en massa mousserande så jag kände mig rätt berusad efter ett litet tag..Glömde ta pics,sorry!
Jag käkade sushi+kycklingsalladen,jättegott-M tog med sig mat hem till henne o hennes sambo,just igår sov de i deras båt som ligger i hamnen-Limhamn.
Idag blir det lugna gatan,redan varit iväg o handlat lite nödvändigheter på apoteket,systemet o willys så slipper jag det sen borde eg städa här idag för här luktar inte så gott..Men känns mer lockande att sitta med ett glas rose på balkongen o läsa tidningar..
Kan tipsa om några grejer jag köpte idag:Actimel-det bästa för min ömma mage-superbra shot som är bra för immunförsvaret o magen,Ldb-shea showercream doftar gott o är bra för very dry skin,SB12 det bästa för en bra andedräkt finns nu också i liten förpackning för ca 45kr på apoteket.
Ikväll ska jag hem till M på mys;)ska bli trevligt-han ska köpa thai ifrån en mai-thai en båt o jag har köpt vin (som jag hoppas att han gillar)så ska vi ifall vädret är ok sitta på hans balkong o käka,ska bli supernice o ska inte bli så sent som våra andra dejter..Imorgon ska jag ju iväg tidigt på em för att hjälpa till på skolan med musikalen:) Ha en skön helg! Becca

Inga kommentarer: