torsdag 3 november 2011

Roligheter på jobb






December blir en rätt fullplanerad månad för mig,men det blir härliga saker:)
Vi kommer ha vår årliga julkonsert/musikal med hela fsk o skolans elever (1år-15år)-kan rek alla med barn (o även utan)att komma o kolla-brukar vara bra o poppis, o kostar inte mycket!:)16dec är det för allmänheten kl 18 (o ni kommer även se mig på scen med småttingarna en liten stund;)

Den 5/12 är det dags för personalens julmiddag:D I år blir det Rådhuskällaren-myys!

Den 9/12 är det dags för skolans årliga "Nobelfest" o jag har blivit tillfrågad i år igen om att agera "Prinsessan Madeleine"-kul grej för eleverna!!!
Eftersom jag förra året förstod att det var betydligt mer pampigt än vad jag visste då,så vill jag vara mer förberedd detta året-med kläder,klackar,löshår etc-även fixat Angie som stylist precis innan det är dags... Så jag hoppas att jag kommer att se snygg o glammig ut den kvällen;)

Vi har även blivit bjudna (hela skolan)på studieresa-blir till Krakow i maj-varje år blir vi bjudna på en weekendresa utomlands-lyxigt!

Förrutom detta så blir det ett par julkonserter för mig i Dec,strosa runt i Kph o njuta av julskyltning o julmarknad i Tivoli,fira mammas b-day,julafton o förhoppningsvis träffa ngra av mina släktingar i DK,o jag får inte glömma något mycket viktigt!!!= DOPET...

Nu längtar jag till glöggkvällar,julmusik o julpynt:D Becca

P.s Visst är Madeleine grymt snygg i sitt mörkare hår!?

Inga kommentarer: