söndag 6 april 2008

Bakis/ångest..

Usch idag mår jag inte bra..och om det bara vore så att jag var bakis så skulle det vara helt ok,men jag har sjukt mkt ångest för vad som inträffade igår..Börjar från början: Kom till Annsofi vid 20.45,vi käkade supergod vegetarisk lasagne+vitlöksbröd och drack vin till det,det var verkligen en trevlig middag/fest vi var 5 tjejer,2 kommer jag tyvärr inte ihåg namnet på men de andra var en tjej som heter Maria och en av Annsofis bästa vänner som heter Jenny som jag känner rätt så bra sen innan,vi flippade loss ordentligt,dansade som galningar till gamla dancehits och Blondies underbara låt ifrån -79,(glömt vad den heter..)Du är så rolig Hansi!!-(kärt barn har många namn)Sen gick vi i regnet,suck! till etage,jag kan säga att jag var blöt och såg ut som jag nyss kommit ut ur duschen när jag väl var inne på etage..(lönt att jag tog med plattång)Väl därinne var jag riktigt berusad..det svängde över gränsen väldigt snabbt.. Tyvärr var Nik där och därmed var min fortsättning på natten förstörd..Full som jag var så började min aggressivitet skölja över ordentligt för hans betéende gentemot mig så jag slog honom-inte bara en gång heller..fick höra idag av Jane o Nico att det handlde om ett knytnävslag på näsan och spark mellan benen så Nico kallade mig Tyson idag..Nä det finns verkl ingen ursäkt för det här,sjuukt pinsamt!!!och tro mig jag har redan tillräckligt med ångest för det här..har även bett om ursäkt-för han blev ju ett offer o skulle vara helt oskyldig när han smsade mig i f.m..Jag menar bara för 2v sedan var han riktigt elak mot mig och nästintill ljög för att få en natt (och ni förstår vad mer)med mig..Han förstår verkl inte vad hans spel nu i snart 1,5 år gör med en persons psyke,jag behöver verkl komma vidare men hur lätt är det när han inte låter mig vara någon gång??Men f.r.om nu inget mer sms-(kanske ska byta nr!) och jag ska aldrig öppna dörren mer om han kommer hit.
Sen nu känns det surt att det är jag som gjort ngt dåligt..Dessutom vill jag aldrig gå ut och behöva träffa honom igen,jag vill inte se honom och hur lätt är det i MÖ-någon som har något förslag?Jag kan ju inte skita i att gå på alla ställen som jag gillar p.ga honom eller?det är bara möllan jag kan var säker på att inte se honom och jag har inget emot att gå ut där-men inte jämt..En rolig sak iaf,jag träffade en gammal kollega o vän Fredrik Thorsson mot slutet av kvällen,han gav mig fina komplimanger+en drink hihi-(trots att tjejen var där..)+började prata lite om att jobba ihop,spännande..
Nu ska jag försöka ta vara på denna dagen,kväll nu iof-hela dagen blir förstörd när man kommer hem vid 5.30..hate it! (Känns extra surt när man inte ens haft så kul el gillar att gå ut så mkt.)Ska gå med min lilla Nisse till stranden-kanske kan hjälpa ångesten lite..och härligt vårväder nu med! Sen måste jag ta tag i disken,luktar mögel el ngt annat skit här hihi..
Tyvärr ingen Wallander ikväll,trist-kanske kan hyra något,(men det orkar jag nog inte)Blir lugn tvkväll innan jobbet imorgon.Kraaam! P.s Lägger in lite bilder ifrån Annsanns place,om ni undrar över varför fotona ibland är så dåliga,så är det för att jag har en dålig kamera-mobilen utan blixt..R

Inga kommentarer: