torsdag 17 april 2008

Läget

Hello! Hade en ledig dag igår,träffade Rebecca i stan,vi gick till Lilla torg-drack ett glas vitt,skönt-(längtar till ännu varmare dagar)Sen käkade jag en bakad potatis på graffitti-klart att jag skulle få se Niks nya då..typiskt..strul,kk,nya tjej det vet jag ju inte dock,men ändå rätt onödigt..Men det är ju absolut inte hon som gjort fel,vill jag påpeka-lägger inte felet hos tjejen-(så osäker är jag inte)utan hoppas bara att hon känner till allt,inte bara egoistens uttalande..
På kvällen åt jag middag-Kycklinggryta+bulgur hos Jane o Nico,gott! Tilde frågade var Lasse var?(Lasse=Niklas)Lite sad,men så är det.. Sen ville Tilde följa med ut med Nissen så vi gick en promenad ihop,´sen kollade jag på barnmorskorna och Sex and the city-känner alltid igen mig i ngn av tjejernas dilemma,(antagligen för att jag har mkt killproblem som dom) Ikväll blir det lugnt,brottet kl 21-spänning+debatt 22 som handlar om Engla..sad..!
Imorgon hade jag planer på att gå till koi,men lite osäkert nu p.ga Angelicas kille har maginfluensa-och det vill jag inte ha igen..så får se om jag lockar med mig ngn annan..? Kramis!R

Inga kommentarer: