torsdag 10 april 2008

Det närmar sig..

Jag mår faktiskt bättre redan..Dels för att jag pratade med goda vänner-(tack Angelica,Broderick,Annsofi,Jane och Jenny)och dom verkligen förstår att jag kan bli crazy med tanke på allt som varit med Nik..Och även för att Nik faktiskt smsade mig igårkväll,han skrev:Vill bara att du ska veta att jag inte vill att vi ska skiljas som ovänner.
Väldigt skönt för det vill inte jag heller-det är inte bra att ha en massa ovänner-sen behöver man inte tycka allt är bra för det,men att gå omkring och störa sig på i mitt fall då Niklas blir bara jobbigt för mig själv-tar för mkt energi+då blir det att jag tänker extra mycket på honom och det är inte bra i detta fallet..Så jag skrev tillbaka:Bra,då känner vi samma. Så det känns lite bättre och neutralt nu.
Veckan lider tack o lov mot sitt slut..trött på kollegors trista,stressade humör,Imorgon ska jag till skolan på ön men där är aldrig så stoora problem,utan vi brukar ha riktigt trevligt jag,Diana och Eva.Tackade faktiskt nej till en grillfest hos en kollega-känns falskt att gå dit när jag känner som jag gör för 95%av dom..
Imorgon slutar jag redan 13,nice! och sen på kvällen ska jag och Eva ut lite,det blir inget jättesent för min del,men kommer nog bli riktigt trevligt,tror vi har saker gemensamt att snacka om+framförallt flirta lite+lite drinks..Kanske blir någon trevlig afterwork innan-finns några crowded i stan,skulle egentligen på middag hos Nico och Jane-men hon hade dubbelbokat. Men tror en liten miniutgång blir great!
Sen på lör.em,kväll kommer Angelica hit blir bara myskväll,sen på sön kommer mina supergulliga släktingar (ngra av dom)hit så det blir lite shopping (nog inte för mig)sen elysée eller något annat mysigt,gott ställe att käka på.
Nä nu får jag börja laga mat strax-blir pasta,mums..+rödvin (som jag redan druckit 2 glas av och är redan dizzy..)Ikväll kollar jag på:Unga mödrar,vänner,spårlöst och BROTTET som är sjuukt spännande nu. Dagens trista:Fick betala 125kr i trivselkassan på jobbet-för vilken jävla trivsel??hihi.Hoppas jag får en riktigt dyr+fin tulpanbukett från jobbet när jag blir 30..! Dagens glada:Jag mår väldigt bra med tanke på att jag knappt ville leva längre i tisdags.. P.s.1. lagt in lite våriga bilder från promenader vid havet den senaste veckan+på mina favoriter-Nisse o Lukas.P.s.2Köp eller ladda ner The starter wife-riktig girlpower på ett mysigt,underhållande sätt. Ha det underbart!Becca

Inga kommentarer: