måndag 7 mars 2011

@home..






Hej Babes! Magkatarr här ja..O ibland orkar man inte kämpa o gå till jobbet,en känslig o lite halvtaskig period, som denna har varit för mig..då kan allt lätt omvandlas till ångest o det orkar jag inte-I need peace and quiet! Så förrutom min onda mage så har jag verkligen peace här idag,väldigt LUGNT:)

Började dagen vid 6 men kände att jag inte mådde så bra,så kontaktade mitt arbete,sen somnade jag om till ca 9 o ¨då blev det hundpromenad i parken i solsken:) Sen ringde Angelica mig o sa att hon förmodligen fixat en grej till mig (bankärende)Sen blev det havregrynsgröt,pepparmintste o lite proviva+lite av "Efter tio".


Känns som jag har skrivit här innan- inte som min period det här..o förrutom att jag mår o har mått rätt dåligt så känns det som att allt går fel också-just nu när man behöver det som minst:( grejen som hände med mitt kort o leg,o idag kunde jag inget annat än att skratta när jag tittade på min iphone som jag tappat (igen) o nu är det så att man knappt kan använda den-den ser helt störd ut!! så det måste också fixas.. Ni kanske tycker att allt är i-landsproblem o det är klart det är det,till viss del-men när man inte är på topp mentalt så orkar man inte med extra-klydd,man orkar bara existera!

Nåja..Det är tur att jag fortfarande har lite sunt förnuft kvar iaf-gjort några bra beslut i helgen(-gällande relationer)som man kanske inte på en gång tycker är jätteroliga,MEN som i längden nog gynnar en! Dessutom tänkt mig att ta en powerwalk till skolan varje morgon nu (ca 40min)-funkar inte att bara klaga o tänka negativt ang min vikt, o att inte försöka göra ngt vettigt åt det ju..:(


Nu: Tänkte vila lite,innan Dr.Phil,sen blir det tv-night med familjen annorlunda,bästa serien (en av dem iaf)- gynekologen i askim!! -ett dilemma bara-en unge i minuten går samtidigt-o jag älskar barnfödande-program o bebisar ju:)Hoppas du har fått en bra start på veckan,sister;)Becca

Inga kommentarer: