söndag 6 mars 2011

Lördagskväll o söndag..


Igårkväll när jag kom hem,gick jag en runda med min vovve,sen var det melodifestivalen så jag fixade lite mat-soppa först,sen räkor o avokado+min berömda väldigt oekonomiska med såå goda melon ask:)Blev lite vitt vin till det.
Tyckte att love generation borde gått vidare igår..suck! Svenska folket röstar för mycket med hjärtat än att tänka på vad som går hem internationellt..Kommer inte funka att skicka en söt trubadur med en svensk,söt sång o text..Eller en klämkäck schlagerlåt a la -88.. Det funkar här hemma-jättebra,men inte internationellt!!
Nu när vi ändå är inne på tävlingar:SKANDAL att Figge som levererat hela tiden o är sjukt duktig på att dansa,jämt! Skulle åka ut..:( Men bra att Frank är kvar,så hoppas jag på honom!
Sen blev det läggdags strax efter 12,vaknade till inatt,o hade då strax innan fått ett sött sms av T<3 Så mysigt,men som ni också vet lite av ett dilemma..:/
Vaknade o det var fint väder idag med..så skönt!! solen skiner,o parkrundan blir så mycket skönare,(trots att det är riktigt kallt i vinden fortfarande..)
Idag ser jag framemot att mysa med mina små,läsa tidningar som jag aldrig hinner med o även städa-måste verkligen o känner för att ha det fint här NU.. Vet precis hur jag vill ha det med möbler o så..men det kostar ju lite o tyvärr har väskor o annan vardagslyx gått före.. Är väldigt sugen på att åka till kyrkan,men tror inte jag hinner med det idag,måste ta tag i mitt hem..! P.s Lägger in en bild ifrån mitt fina bord på mina fina ljusrosa tulpaner som jag köpte igår-älskar tulips!

Dagens:"Stirra inte på en stängd dörr,den bredvid kanske är öppen"

Inga kommentarer: