söndag 13 mars 2011

Melodifestivalen o min söndag:)

Måste först skriva något kort om melodifestivalen ju: Tyckte inte rätt låt vann,men jag hatar inte den heller..Men den är lite för "ung o poppig" för mig..Lite för lätt på något sätt,ingen riktigt bra o varierande melodi o text. Men han är superhet o duktig som artist med mycket utstrålning o även med en fin ödmjukhet.
Jag tyckte att Danny skulle ta hem det!!! Blev besviken.. Tycker den låten är bättre.
Sen ÄLSKAR jag hans röst-han i swingfly (den ljuse)Han e inte ful heller:P
Annars var där många halvbra låtar,inte mycket superhitar precis..Så som ni säkert förstått så blev det en hemmakväll alone för mig..lite trist kanske men nog välbehövligt! Köpte hem kycklingkebab-som inte var så god..(at jag aldrig lär mig att jag väldigt sällan gillar fet hämtmat)blev lite vitt vin till det. Gick o la mig rätt tidigt o sov läänge..:)

Idag har jag bara hunnit vara ute med nissen i parken där han träffade en kompis (sigge:) Sen lämnade jag en jacka till min mamma-som hon ska tvätta till mig.
O nu har jag druckit en kopp kaffe,ska fixa frulle,städa lite o bestämma tid med Eva-hon ska hämta mig så ska vi gå på Uniteds supersunday ihop:D Blir superbra!
Pratat med Jenny,om att ta lite dine and wine efteråt,typ vid 18(blev ju inget igår..) Sen blir det solsidan o annat söndagsmysigt i nytvättade lakan o kanske en städad lägenhet (fören gångs skull;) Hoppas du njuter av en skön söndag min vän! Becca<3

2 kommentarer:

Anna sa...

Han som sjunger med Swingfly är Christoffer Hiding, som va med i idol för nån år sen!! :)
Gillar oxå honom!!
puss

Beccas sida sa...

I know;) men glömt bort namnet dock.. Thanx!