söndag 11 december 2011

Frukost,nails,julmys o christmas...






Ja jag hade en rätt så fullspäckad lördag-vi gick upp i tid för att avnjuta en god frukost på "Kakboden". Sen snabbt mot "Studio de lyx" för att få fina o jul iga nails-knallröda,första gången jag har det,lite kul nu till jul,(men annars föredrar jag ljusa eller mörkare röd.) Blev fint!

Sen hem o vi fastnade på nätet-farligt det där...vi blev helt försenade hem till Fam.Pommer,pinsamt och som vanligt mitt fel...:O Jag o Angie kollade resor inför nästa år-längtar så...! Vi har också bestämt oss för att satsa på Nice en vecka i början av juni,sen långweekend mot Palma i slutet av Sep istället. Sen kollade vi nostalgi grejer också,80-tals serier som man älskade som barn...:)

Sen var det hur julmysigt som helst hos Lena-pyntat fint o de hade redan gran...Vi åt julgröt o drack lite glögg o åt lussekatter:) Sen sena som vi var,så rusade vi emot Uniteds julshow-Christmas,det var jättefint,riktigt mycket folk o bra stämning...En marsipangris i en paket väntade på allas stolar. Allt från rap till klassiska jullåtar,till oväntade vändningar på vissa låtar,humor/skådespel o ett RIKTIGT bra tal av världens bästa pastor o talare: Magnus Persson! Sen var det mingel efteråt,MEN jag kände att nisse (som blev 14 igår)behövde mitt sällskap o Angie skulle åka hem till Kph inte alltför sent...så det blev inget eftermingel för oss denna gången.

Väl hemma var jag glad över att få dra ner på det sociala-mkt mingel o socialt i helgen o jag var trött+ ibland vill jag bara vara i min ensamhet o inte socialisera eller anstränga mig alls...så ner på det fastklistrade leende mungiporna,av med BH,på med ful men skön mysdress o njuta SJÄLV med de bästa förstås<3 Becca

Inga kommentarer: