tisdag 20 december 2011

Lycka


Lycka är att SE det man har,INTE det man inte har...

Visst tänker man ofta att gräset är grönare...Men det är just när vi "nöjer" oss och är glada över våra liv just nu,som vi blir verkligt lyckliga,jag känner mig rätt lycklig just nu faktiskt o det är en härlig känsla!:)Några tips till dig, som inte är där just nu...Och som är där,där jag varit måånga ggr i offerkoftan,i självömkan o egoismen etc...

1,Ge mycket av dig själv o dina medel till andra-då bryr du dig plötsligt mindre om dig själv,vilket är väldigt skönt!
2,Besök kyrkan eller vad du tror på(-syftar inte på träning eller intresse:)Närma dig GUD-(tvingar ingen ateist haha,vill bara dela med mig av det jag tror starkt på o som jag mår så mycket bättre av själv)
3,Umgås med människor som gör dig glad.
4,Var glad för det DU har just nu-du kanske har en god relation till dina föräldrar,syskon,du kanske har ett bra jobb,fina vänner etc.
5,Försök att arbeta med något som känns meningsfullt o viktigt för dig.
6,Träna dig på att sluta med negativa tankar.
7,Tyck inte synd om dig själv,gör små förändringar som gör dig lycklig i slutändan istället-tänk på att du inte är unik på något sätt-alla har sitt bagage med sig-bra saker o mindre bra saker.
8,Sänk kraven på dig själv o bli lyckligare.
9,Lär dig att uppskatta små saker i vardagen.
10,Acceptera att förändringar kan vara väldigt jobbiga till en början,men nödvändiga i längden för ditt välmående-Ta tag i jobbiga saker(-måste jag bli bättre på)
11,Tro inte att ytliga saker såsom kläder,dyra väskor,finaste soffan etc ska göra dig lycklig- förändringen måste komma från insidan!
12,Bryt destruktiva mönster/relationer( prata gärna med någon proffesionell om det!)O lita på magkänslan,känns något fel så är det fel för dig! Bry dig inte om vad andra säger/tycker!Jag hade t.ex en period för kanske 12,13 år sedan, då jag festade väldigt mycket,drack mycket o då gjorde jag destruktiva saker mot mig själv,så jag slutade gå ut under en lång period-tills jag kunde tänka mer klart igen-precis som med beroende,ta avstånd ifrån det! Ta hand om dig<3 Becca

Inga kommentarer: