måndag 12 december 2011

Min årskrönika



















Ja lite tidigt,jag vet-men jag kände för det:) Hoppas på att få dig att fundera lite över dig själv o ditt år med o kommande år-2012,vad vill du förändra? Hur vill du vara med o påverka? Du som inte sett "Pass it forward",se den!

1,Vad är det bästa som hänt under 2011-Att jag kommit närmre GUD,JESUS-börjat leva genom dem o därför hittat mig själv o mitt syfte ännu mer! Och dopet som bekräftelse på detta såklart.

2,Vad är det roligaste du gjort under 2011-Helt klart min resa till Nice,jag blev förälskad i Nice o LÄNGTAR tillbaka...See u soon<3

3,Vad är du mest stolt över under 2011-Att jag hjälpt fler människor o djur än på länge...ÄLSKAR känslan av att hjälpa-med litet som stort-från kattungar som behöver hjälp till ensamma människor som behöver en vän,till fattiga barn i andra länder,eller en människa som behöver självförtroende/ bekräftelse-Detta har jag lyckats hjälpa till med bara i år:)Jag hjälper gärna till så fort jag får chansen-Pass it forward I hope!

4,Människa jag sett upp till mest 2011: Helt klart min vän Lena...Hon har hjälpt mig med kloka ord,utan att dömma mig-utan bara hjälpt mig att se klart där jag förr inte haft kraften att se klart...Hon o hennes familj är också väldigt öppna o nyfikna människor- bjuder ofta in nya människor,hjälper många människor till bättre liv,de lever utanför sin egna lilla familjebubbla o BRYR SIG verkligen om andra-det ser jag upp till o så vill jag själv leva.

5,Sämst under 2011-Jag kan knappt komma på något...Hmmm måste vara första året på vääldigt länge som jag inte gjort något jag ångrar...Haft svackor av deppighet (men de har väl de flesta o det har blivit mkt bättre)O tyckte en smula synd om mig själv nyårsafton-11 då jag var ensam under tolvslaget-men att tycka synd om sig själv är ju sååå destruktivt! Annars ett bra år:)

6,Vänner jag uppskattat mest under 2011: Pernilla-det är härligt att kunna umgås spontant med någon som bor såå nära,kunna ses i myskläder o slappa ihop,snabbt få med sig matsällskap på restaurang,men inte bara därför utan för att hon är en UNDERBART fin vän o otroligt hjälpsam o omtänksam<3 Stina (min granne som jag känt sen jag var i magen)jag har aldrig under mina 13 år med vovve fått så mkt hjälp med nissen som under detta året,hjälp med promenader,passning av honom,passning då jag var i Nice,hjälp med veterinärbesök då han varit sjuk etc etc...TUSEN TACK,det betyder såå mycket<3 Tycker även mkt om att umgås med o prata med Stina!:) Angie jag hoppas du vet by now att du alltid är uppskattad för allt du gör för mig,men mest för den fina vän du är o alltid har varit-best friends forever,svårt att klå vår vänskap<3 Är också mkt tacksam över min mammas eviga generositet o omtänksamhet.

6,Lifechanging 2011-Redan pratat om,men säger det igen- Hur underbart det är att "finna gud",Efter år av ångest över en "trasig",stökig lägenhet som jag inte vågat ta upp med fastighetsskötarna,så fick jag det fixat-det var lite jobbigt...men med Stina o Pernillas hjälp så har jag nu en mycket finare lägenhet,vilket betyder mycket mer än vad man tror! Har även städhjälp numera. Hittat mig själv mer o slutat med b.la en del självdestruktiva saker. Fått på papper att jag är fast anställd på Europaportens skolor-nionde bästa skolan i HELA landet-UNDERBART att vara en del av:)

7,Vad är ditt mål på jobbet:Att fortsätta ge barnen kärlek,glädje,bekräftelse o därmed självförtroende<3 Tänk så många liv man kan påverka...

8,Mål för nästa år-12: Jag vill fortsätta i samma riktlinje som jag påbörjat-hjälpa andra så gott jag kan,njuta av livet-som jag jämt gör,göra fler resor,umgås med mina fantastiska vänner,besöka kyrkan ännu mer. Det jag känner att jag behöver ta tag i nu är att gå ner i vikt... o för det krävs mer rörelse...kanske kan bli piggare då?känner mig ofta energilös...får se vad det blir-gym,crosstrainer/prom.band hemma,zumba eller ngt annat...

9,Önskan under 2012-Att mina älskade o rätt så gamla djur (speciellt nissen)får fortsätta leva ett bra tag till o behålla hälsan, och att min hälsa är bra.

Jag märker att det fanns många lifechanges 2011...Och jag är såå tacksam för 2011,som på det stora hela varit ett mycket FINT o betydelsefullt år för mig<3 Och med förändring kommer oftast lite smärta till en början, Love living,live loving,Becca

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack min fina vän<3 fina ord, och vi lär alltid ha en super vänskap;-) kram Angie