onsdag 10 augusti 2011

Mycket lyckad start på veckan...




Hade en bra dag på jobbet,träffade min lilla inskolningskille(-han e såå söt!!!:)Känner hans mamma litegrann,så det är jättetrevligt att "umgås" med henne med på förmiddagarna(-en förälder är ju med litegrann under en 2v period, ibland kortare beroende på hur det går,för er som inte är insatta)
Vi har det väldigt lugnt o bra nu på min avd med småttingarna,förrutom 3 inskolningar på fm denna veckan,så har vi 2st...Superlätta o gulliga allihop dessutom:)
Blir självklart fler nu när veckorna går,men definitivt den lugnaste mjukstarten ever...
Snälla Angie hjälpte mig med nissen under em,så att vi kunde åka in till stan-direkt efter mitt jobb,(en lyx som jag sällan kan unna mig:)Vi satte oss på "Bishop" o tog en stor o god öl,sen efter många om o men så gick vi till Elysée o käkade SJUKT god fondue(-deras är bäst!)Ett gott glas rött till+deras goda vitlöksbröd o salladsbuffé.
Stämningen var verkligen på topp! Sen rullade vi nästan hem:O
Myste med nissen,drack vin o kollade på "Real housewives"-såå kul:D
Tur att jag hade sovmorgon dagen efter;) Angie var omtänksam o hjälpsam (som alltid) o gick ut med nissen mkt dagen efter med:*

Nu är det ons,dagarna på jobbet har varit jättebra:) Fick en glad nyhet igår o det var att min fina väninna Rosita ska börja jobba på skolan igen! Sjukt kul:)
Nu ska jag laga färdigt min indiska kycklinggryta o gå ut med nissen,innan det obl kvällsmyset med tv o djuren börjar. Började en dansk serie i måndags (Lykke)Älskar ju danska serier (o svenska med)så jag ska nog kolla på den på svt,ska även kolla in "Sommarmord" med GW-han e ju såå bra:)Sen blir det "Law and order" eller "Celebrity rehab". Önskar dig en fin kväll! Becca
P.s Nissen var inte sen med att försöka få upp Angie ur sängen i tis:D <3

Inga kommentarer: