fredag 19 augusti 2011

Update-lite mat o sånt...






Ja man lever ju i en bubbla så här när man bara är hemma själv:Har pratat lite i tele med Jenny,Angelica,Pernilla o Mami. Har förrutom att kolla en massa tv,kollat en massa bloggar om o om igen...o tidningar förstås o nyheter o facebook.
De kändisbloggar jag kollar är:Blondinbellas,Kissies,Amanda Schulmans,Daphne Leons,Nathasha Peyres,ibland Gynnings(-men inte så bra tkr jag,hon är mest asssnygg!)Erica Johnssons,Anna Hibbs,Isabel Adrians,Charlotte Perellis(-ibland)Rebecca Simonssons ibland,rätt många va??? Haha man blir ju beroende o det är väldigt lätt att kolla snabbt på min iphone. Favoriterna just nu är:Blondinbella,Isabel Adrian,Nathasha Peyres o Amanda Schulmans. Många av dessa bloggarna är extremt ytliga o omogna-absolut! Men ändå underhållande o de reser mycket-ofta till platser jag är nyfiken på eller gillar o ni vet ju att jag älskar att frossa i lyx;)Fattar inte var de får alla pengar ifrån?! Sen har jag ätit förstås...:) Igårkväll var jag riktigt nöjd eller nästan iaf-jag åt knappt carbs på kvällen:D (Bara en liten,liten mörk macka) Men till kvällsmat lövbiff med stekt,färsk sparris-gott o nyttigt o jag blev mätt:D Dagen innan blev det torsk med råris o sallad(-bättre än vanligt ris GI.) Köpte även smoothies som jag b.la åt till frukost igår-gott o inget tillsatt,no sugar! Bara frukt i dem:D Åt en liten köttfärspaj igår-tänkte det var lätt när man är sjuker,men jag gillar inte paj helt enkelt-när ska jag fatta det,mår lite lätt illa varje gång,för fett I guess:/ Nu är jag äntligen nybadad o fresh,skämdes lite lätt igår när jag handlade...:P Peelade mig,rakade mig,ansiktsmask o CLEANS "fresh laundry" på och ljuvlig citronolja på kroppen ifrån "Weleda". Kände att jag blev lite matt efter badet-då är man inte helt frisk...Men nästan;) Mår mkt bättre nu.
Dricker lite kaffe nu,ska snart äta en riktig frulle. Ikväll ska jag antingen bara va hemma o ta det lugn-kanske köpa kräftor-såå sugen...Eller till Pernilla en sväng på lite vin-suugen på det med!!! Ha en härlig Friday;) Becca. Trist: Något hemskt som har hänt är att han "Russel" i "Real housewives" har tagit livet av sig:( Hemskt när döden blir så onaturlig o ful! Gulligt: När jag mår dåligt så känns det som att min kise förstår det- Han la sitt söta lilla huvud på min hand häromdan<3

Inga kommentarer: